Je leest een artikel dat eerder op onze website is verschenen. We hebben de informatie bijgewerkt en het artikel opnieuw gepubliceerd. Op iPhoned geven we je regelmatig tips en tricks voor je iPhone en al je andere Apple-apparaten. Zo laten we zien wat je kunt als je iPhone vastloopt, of hoe je plaatjes in de Foto’s-app verbergt zonder ze te verwijderen. Ook leggen we uit hoe je een iPhone leegmaakt voor de verkoop en nog veel meer. Uiteraard wilt u beveiligd zijn tegen dit soort software.

Uiteraard kunt u dit witte kruis verplaatsen door de muis te bewegen. Van de gemaakte selectie wordt een printscreen gemaakt zodra u de linkermuisknop weer loslaat. De gemaakte printscreen zal wederom op het Klembord in Windows worden geplaatst. Wat ook nu betekent dat u de printscreen als afbeelding kunt opslaan of kunt opnemen in een of document. De bureaublad-app Knipprogramma Windows 10 beschikt tevens over een bureaublad-app waarmee u schermafdrukken kunt maken.

Moving on, na wat zoute traantjes, heb ik de USB-C receiver met het verlengkabeltje naar USB-A in mijn MacBook gestoken. Van daaruit heb ik op Discord de heren van TechGaming kunnen terroriseren met propere kwaliteit. Een filmpje kijken en tussendoor wat lekkers uit de koelkast pakken verliep prima.

Methode 2: Systeemkopie

Ze moeten de meest recente versie van Windows 10 gebruiken en voldoen aan de minimale hardwarevereisten. Als je de upgrade hebt geïnstalleerd, is er een periode van 10 dagen waarin je kunt terugkeren naar Windows 10 met behoud van de meegebrachte bestanden en gegevens. Na deze 10 dagen moet je een back-up van je gegevens maken en een “schone installatie” uitvoeren om terug te gaan naar Windows 10.

Wil je een printscreen maken zonder printscreen knop? Met het Knipprogramma van Windows kun je een printscreen maken van een gedeelte van het scherm. Je kunt het Knipprogramma openen door het op te zoeken in de lijst van programma’s. Om de lijst van programma’s te zien, druk je op de windows start knop .

Server Coma00 Maandagochtendreboot Probleem

Zo kunnen opgevraagde IP-adressen zijn vastgelegd in de logbestanden van een softwarematige firewall, modem en/of router. Ook de eigenaar van de bezochte website kan via de door de webserver aangemaakte logbestanden achterhalen met welke IP-adressen de website is bezocht. Tot slot houden ook de internetproviders nog een logbestand van het surfgedrag bij. Hallo, alles gedaan met aanpassen van standaard browser naar de Edge. Probleem is dat Norton gebruik maakt van Edge maar niets meer update.

Hoe Maak Je Een Screenshot Op De Mac?

Klik op Manage Tool Sets en Import en kies het btx-bestand. U kunt ruimtes aangeven met nummers die automatisch ophogen. De ruimtes kunnen worden gegroepeerd in grotere eenheden, zodat u bijvoorbeeld snel de totalen per vloer, blok of afdeling kunt zien. Vroeger zou u dat uitsluitend met CAD-software doen, zoals Hoeveel. 19/2/19We zijn inmiddels bijna een jaar op weg met versie 2018, dus dat is zeker een mooi moment om de upgrade daadwerkelijk te doen.

En de groep van Windows XP gebruikers is nog steeds heel erg groot. Het aandeel van Windows 7 gebruikers is groter in Nederland, maar dat is niet zo in de rest van de wereld. Ook zijn er grote bedrijven die nog steeds op Windows XP draaien in Nederland. U riskeert een netwerkvirus, dat alle apparaten dat aan uw netwerk zijn verbonden zal aantasten.